Языки и языкознание
Словарь
  • формат pdf
  • размер 16,44 МБ
  • добавлен 10 августа 2015 г.
Dheri Arian. Euro-Dialogues. Greqisht-shqip shqip-greqisht shqiptimi, gramatikë e shkurtër, manual për shpenzimet
Athens: Ekdoseis Diagoras, 1992. — 207 p.
Дери Ариан. Евро-диалоги. Греческо-албанский и албанско-греческий разговорник с элементами грамматики.
Indeks:
Gramatike e shkurtere Greqishtes.
Numeroret. Preshtore. Masat dhe peshat.
Stinet e vitit. Ditet e javes. Muajt.
Viti. Ora. Moti. Festat. Shprehje miresjelljeje.
Njohje te reja. A flisni? Ne rruge. Ne dogane.
Ne banke. Ne poste. Telegrame. Telefoni.
Ne hotel. Ne restorant. Mengjesi.